ŠTAMPA POSTERA

Štampanje plakata i postera velikog formata u našem Print&Copy centru Copy House u Beogradu vrši se metodom digitalne štampe iz rolne. Najveće širina štampe postera velikih formata je 1600 mm. Preporučene gramaže papira su 150 i 200 grama.


Vrsta papira na kojima se vrši štampa su City Light,150gr; Satin, 170 gr i Mat od 200grIzrada postera i plakata, vrši se, pre svega, u promotivne svrhe, međutim, njihova proizvodnja popularna je i kad je reč o ostalim događajima kao što su svadbe, promocije, konferencije razni događaji i akcije.

Poster za konferenciju ili poster za zid i vrata mora da ima savršen sklad kompozicije, boja i grafičkog dizajna, kako bi zbog svog formata bio dovoljno upečatljiv i preneo jasnu poruku, a s druge strane, da ne bude agresivan u smislu preteranih i jakih boja, jer se najčešće štampaju u punom koloru.

Koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, ali i pripreme za štampu plakata velikog formata, i samog kvaliteta izrade, tim pre što, Vaše poster slike treba da zadovolje Vaše potrebe i prenesu poruku koju želite, najbolje je vidljivo upravo na velikim formatima.

Svaki plakat koji se izrađuje u našoj štampariji rađen je s posebnom pažnjom. Nudimo najraznovrsniji asortiman predloga u Beogradu, ali i šire.


 

Ukoliko nemate jasnu ideju kakve postere za specijalne namene želite da kreirate, tu smo mi koji će Vam pomoći da svoju ideju do kraja realizujete.

Dimenzije plakata koje radimo su svi A i B formati papira u upotrebi:Ubaciti sliku sa dimenzijama papira-plakata