CD I DVD ŠTAMPA I NAREZIVANJE

Narezivanje CD nosača podataka u Beogradu u našem Print&Copy Centru vršimo izuzetno kvalitetnom tehnologijom, tako da smo u prilici da izradimo CD ili DVD sadržaje za koje možemo da garantujemo da će kvalitet biti takav, da kopiju nećete razlikovati od originalne verzije.  Narezivanje na CD posebno je značajno ukoliko su u pitanju konferencije, sajmovi ili prezentacije kompanija različitog tipa, gde se umnožavanje CD-a ili umnožavanje DVD-ja mora obaviti u presudno kratkom roku, zbog toga što se konačan broj učesnika često ne zna do poslednjeg časa.

Ukoliko reklamnu ili informativnu kampanju svoje firme, udruženja ili muzičku produkciju planirate uz upotrebu digitalnih medija kao što su CD ili DVD, ili ste samo strastveni kolekcionar filmova ili muzike, Copy House će Vam izaći u susret!

 


DIREKTNA ŠTAMPA NA DISKU

 


Direktnu štampu na diskovima radimo na foto štampačima poslednje generacije. Štampa se direkto na posebnim diskovima tzv. printabilnim diskovima koji su fabrički obrađeni i spremni za tu vrstu štampe. Claria Dye boje koje koristimo, garantuju dugovečnost štampe na Vašim diskovima. Rezolucija štampe je do neverovatnih 5700x1440dpi (tačaka po inču).

TRANSFER ŠTAMPA NA DISKU

Transfer štampu radimo na laserskoj Xerox DC 242 mašini, na PVC nalepnicama koje se nahnadno kaširaju na disk. Štampa je na mat ili na sjajnim PVC nalepnicama u zavisnosti od Vašeg ukusa ili želje.
Razlika između ove dve vrste štampe je u tome što se direktna štampa na disku radi ink-jet tehnologiji, dok se transfer štampa radi na laserskim mašinama odnosno laserskoj tehnologiji. U kvalitetu i dugotrajnosti razlika ne postoji.
Štampu na diskovima radimo vrlo brzo i efikasno. I jedne i druge mašine imaju veoma veliku rezoluciju štampe što znači da možemo da odštampamo i najzahtevniju grafiku bez gubitka u kvalitetu. U samom procesu štampe postoje provere i zaštitni segmenti pa možete da budete sigurni da ni jedan Vaš disk neće biti oštećen ma koliki tiraž uradili.