ŠTAMPA FOTO TAPETA

ŠTAMPA FOTO-TAPETA


Štampa foto-tapeta se može raditi po već postojećem ili po grafičkom rešenju koje sami kreirate. Može se odabrati i grafika za foto-tapete sa interneta, ali treba obratiti pažnju na rezoluciju fotografije koju birate i koju želite da odštampamo kao fototapete.

Štampa foto-tapeta – Ekološki standardi


Foto-tapete se štampaju Eko solvent bojama atestiranim po standardima Svetske zdravstvene organizacije. Ovi standardi u štampi foto-tapeta su veoma bitni, a prepoznaju ih i proizvođači mašina za štampu fototapeta i drugih velikih formata. Na ovaj način foto-tapete će postati deo zdravog ambijenta vašeg životnog i radnog prostora, potpuno neškodljive za ljude, kućne ljubimce i životnu sredinu.


Foto-tapete koje naš print centar “CopyHouse” štampa su strogo po ekološkim standardima, pa kao takve ne mogu škoditi ni zdravlju ljudi ni životnoj sredini. Svi materijali korišćeni u procesu štampe foto-tapeta su ekološki razgradivi, neškodljivi i služe svrsi ulepšavanja životnog i poslovnog prostora.


Štampu foto-tapeta radimo isključivo po narudžbi i dimenzijama koje vi odredite. Dimenzije za štampu foto-tapeta nisu limitirane, odnosno zavise od dimenzija površina na koje se odštampane fototapete postavljaju.


Materijal za štampu foto-tapeta je uglavnom stvar ukusa. Naravno, uz vođenje računa o nameni i vrsti površina na koje se foto-tapete postavljaju.
Od standardnih materijala za štampu foto-tapeta možemo ponuditi:
Foto-tapet Sjajni materijal (Glossy-Photo folija od PVC-a)
Foto-tapet Mat materijal (Matte-Photo folija)Odabrana grafika za štampu foto-tapeta, bez obzira na izvor (internet, fotografije ili poseban dizajn) mora biti zadovoljavajućeg kvaliteta da bi štampa bila što jasnija i bolja. Priprema za štampu foto-tapeta je najvažniji deo procesa izrade foto-tapeta.Fotografija koja se želi pretvoriti u foto-tapete mora biti minimalne rezolucije od 2MPix (MegaPiksela). Za kvalitetnu štampu foto-tapeta mi predlažemo odabir fotografije, tj. dizajna za štampu foto-tapeta od najmanje 4Mpix, a sve preko toga je bolje.