ŠTAMPA KNJIGA

ŠTAMPA KNJIGA

 


Ukoliko imate potrebu za štampom knjiga u manjim ili većim tiražima ili Vam je štampa potrebna u kratkom rokuCopy House štamparija pruža odgovor na Vaše potrebe. Štampu knjiga, publikacija, časopisa i brošura vršimo brzo, povoljno i kvalitetno, prateći najmodernije svetske tehnologije i propise.


Digitalni otisak je već odavno po kvalitetu sustigao offset štampu, dok je brzina realizacije svakako na strani digitalne štampe. Naravno u zavisnosti od tiraža primenjujemo različite tehnike štampe kao što su digitalna ili ofstet štampa.


Primenom modernih tehnologija štampe knjiga u mogućnosti smo da Vam ponudimo uzradu knjiga u tiražima koji vama odgovaraju, tako da sada možete štampati knjige u malim, srednjim i velikim tiražima.Pošto mali, srednji i veliki tiraži mogu biti relativni pojmovi, za male tiraže knjiga podrazumevamo do 100 komada knjiga, za srednja tiraže od 100 do 500 komada knjiga, a veliki tiraži preko 500 komada.
Ovo znači da možete poručiti štampu knjiga u tiražima od 10, 20, 30, 50, 100, 300, 500 ili bilo koji dreugi tiraž. Pored štampe radimo i dizajn i pripremu za štampu .


 

Posedujemo opremu za koričenje mekim i tvrdim koricama. Za meke korice koristimo 300 gr/m2 i 350 gr/m2 kunzdruke sa opcijom mat ili sjajne plastifikacije.

Papiri koje koristimo za štampu unutrašnjih strana su ofsetni i kunzdruci gramatura od 80 do 150 gr/m2 , mat ili sjajni.
Bez ograničenja,  možemo odštampati svaki materijal, bilo da je crno-beli ili u boji. 
Povezivanje odnosno koričenje knjiga može biti izvedeno na nekoliko načina:  broširani povez – meki povez ili tvrdi povez. Koričenje vršimo pomoću bindera sa osnovom lepljenja.