ŠTAMPA NA MAGNETIMA

ŠTAMPA NA MAGNETIMA

 


Neka Vaša uspomena bude ispred Vas! Uradite promociju tako što ćete uraditi štampu na magnetima,  i samim tim ćete imati originalan reklamni proizvod. Budite drugačiji i prepoznatljivi! 


O MAGNETIMA


Sačuvajte uspomenu na magnetima. Uradite štampu na magnetima koja će biti identična znaku Vaše firme! Štampom na magnetima možete postići efikasnost logo – om firme, unikatnim i ličnim tekstom ili imenom ili slikom. Magneti su odličan način da ostanete u dodiru sa Vašim mušterijama. Štampa na magnetima je idealna naćin da iznesete Vaš brend, proizvod i usluge ispred ciljne grupe dan za danom, godinom za godinom, zato što je štampa na magnetima dugotrajna. Magneti mogu biti izvrstan detalj na frižiderima, automobilima, javnim mestima, 


DIZAJN MAGNETA

Magneti se štampaju od jedne boje do punog kolora. Dimenzije i oblik zavise od Vašeg zahteva. Na Vama je da zamislite Vaš magnet, a na meni je da tu Vašu zamisao sprovedem u delo. Budite kreativni, jer dizajn magneta može da bude raznovrstan. Neka štampa magneta bude i Vaš izbor!