ŠTAMPA MALIH DIGITALNIH FORMATA

DIGITALNA ŠTAMPA MALIH FORMATA


Digitalna štampa je savremeno tehnološko rešenje za produkciju malih i srednjih tiraža knjiga, udžbenika, vizit karti, flajera, memoranduma, kataloga – brošura, ulaznica i dr. Prednosti digitalne štampe se ogleda u tome da nema potrebe za stvaranjem zaliha i nema velikih startnih ulaganja.

Uz našu najsavremeniju tehnologiju i tehniku štampe, u najkraćem roku dobijate kvalitetan i povoljan proizvod.Na našim mašinama uveko koristimo originalne boje i tonere tako da je kvalitet štampe zagarantovan.


Ukoliko imate potrebu za štampom knjiga u manjim ili većim tiražima ili Vam je štampa potrebna u kratkom roku, Copy Centar “X PRINT DIGITAL”  odgovor na Vaše potrebe. Posedujemo opremu za koričenje mekim i tvrdim koricama. Za meke korice koristimo 300 gr/m2 i 350 gr/m2 kunzdruke sa opcijom mat ili sjajne plastifikacije. Za tvrde korice koristimo kaširane lepenke plastificirane mat ili sjajnom folijom.Papiri koje koristimo za štampu unutrašnjih strana su ofsetni i kunzdruci gramatura od 80 do 150 gr/m2 , mat ili sjajni.Bez ograničenja, možemo odštampati svaki materijal, bilo da je crno-beli ili u boji. Povezivanje odnosno koričenje knjiga može biti izvedeno na nekoliko načina: broširani povez – meki povez ili tvrdi povez. Koričenje vršimo pomoću bindera sa osnovom lepljenja i opcijom prošivanja. Dodatno radimo: grafički dizajn korica, retuširanje i poboljšavanje slika, lekturu pravopisa i prelom teksta.