PROMO PROIZVODI

Poslovanje bez reklame je kao da namigujete devojci u mraku – vi znate šta radite, ali niko drugi to ne vidi.

Reklamni materijal, odnosno promo materijal predstavlja odraz ozbiljnosti pristupanja poslu i želji da se postane lokalni, regionalni, a naročito svetski lider u prodaji, putem zadržavanja pažnje i darivanja zahvalnosti krajnjem kupcu, sitnim, ali i krupnim poklonima sa oznakom vašeg brenda.

Reklamni poklon je korak dva ili tri više ka ostvarenju ideje da se realni kupac zadrži, a potencijalni pridobije.

  S tim u vezi nudi izobilje reklamnog materijala, štampanog materija, namenski pravljenog programa, jer shvatamo ozbiljnost potrebe da se ime brenda ispisuje čitko jasno i glasno, da bude zapaženo i nadasve korišćeno. U izobilju hemijskih olovaka, gedžeta, rokovnika, planera, upaljača, flajera, reklamnog tekstila, poklon setova, izaberite najprigodniji za Vaše poslovanje ili se čak konsultujte se sa nama, definišimo promo materijal i dizajn zajedno, kako bi vaš brend i logotip bio dočekan i prihvaćen na pravi način.

U eri savremenih tehnologija i izbora štampe od offseta, lasera, preko tampon i UV digitalne štampe, do veza i sublimacije, vaši ciljevi i odluke su beskrajni, a naše mogućnosti u stanju da ispratimo svaki vaš korak i zahtev.