ŠTAMPA NA SLIKARSKOM PLATNU

Slikarsko platno je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napredku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.


Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje za oplemenjivanje Vašeg ambijenta!
Unesite toplinu i oplemenite svoj ambijent, bilo da je to Vaš dom ili radni prostor, kancelarija ili dnevna soba.


Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje koje će Vam pružiti ogroman užitak svaki put kada boravite u prostoriji gde je montirana.


Osećaćete se kao da ste u novoj dnevnoj sobi, kancelariji ili spavaćoj sobi uživajući u svojoj omiljenoj ilustraciji, reprodukciji umetničkog dela ili fotografiji…

Osim što utiču na naš život i čine nam trenutke lepšim, stvari kojima dekorišemo svoj prostor takođe dosta govore o nama. Zato nabavite najKvalitetnije grafike visoke rezolucije sa omiljenom poznatom ličnošću, scenom iz filma, pejzažom ili reprodukcijom poznatog slikara! 

Naravno, ono što uvek usreći jesu i drage fotografije. Obradujte sebe, devojku, mamu ili drugaricu i nabavite sjajan poklon za drage osobe.


IZRADAŠtampu na slikarskom platnu odnosno kanvasu vršimo na najkvalitetnijem 380-gramskom pamučnom platnu. Štampu vršimo na ploteru sa rezolucijom štampe 2,880 x 1,440dpi (tačaka po kvadratnom inču) i bojama čija isparenja nisu štetna po zdravlje čoveka.
Ramove pravimo od borove sušene letve i naš standardni ram je 2-3 cm dubine.


Ono što je jako bitno, a o čemu dosta ljudi nije informisano jeste uticaj ovakve štampe na zdravje čoveka. Copy House koristi eko ploter sa eko bojama koje nisu štetne za zdravlje ljudi. Naše proizvode bez problema možete montirati u dečijoj sobi ili Vašoj spavaćoj sobi.


Možete biti kreativni i uraditi željenu sliku iz više delova. Na Vama je da odaberete sliku, a podelu i sve ostalo će uraditi naši dizajneri.
Ukoliko nemate ideju ili imate dilemu šta da odštampate, besplatno se možete posavetovati sa našim dizajnerima.