IZRADA BEDŽEVA

IZRADA BEDŽEVA


Bedž se najčešće koristi kao efikasno marketinško sredstvo, ali vremenom njegova uloga prevazilazi očekivanja te počinje da se koristi i u mnoge druge svrhe. Danas bedž možete videti na koncertima, mitinzima, svadbama, momačkim i devojačkim večerima, raznim skupovima, reklamnim kampanjama… Cilj je da skrenu pažnju, obogate, učine zanimljivim to što nosite. Postali su novi pokretni medij.

Bedževe izrađujemo od kvalitetnih materijala sa slikom u boji visoke rezolucije, preko koje je postavljena tanka prozirna folija kao zaštita od oštećenja, a ujedno bedžu daje visoki sjaj.
Radimo trenutno dve veličine, fi 36 mm i fi 55 mm. U pripremi su i bedzevi fi 25 mm i bedz fi 77 mm.  Štampamo na digitalnoj mašini KONICA-MINOLTA, za veće serije na  ofsetnoj mašini.Bedževi

Plastificiramo reciklirajućom MAT ili SJAJNOM folijom od 25 mikrona. Pored standardnih bedževa sa zakačkom ili magnetom, radimo i bedževe-kartice sa štipaljkom i zakačkom na poliester samolepljivoj foliji i ultrasjajnom juviduru debljine 3 mm, dimenzija fi 49, 55, 90 i 110 mm. i kvadratnog oblika dimenzija 86*54 mm.