Nalepnice

 Štampa pravlnih nalepnica


stikeri---nalepnice-za-zid-(1)
NALEPNICE

Uz široki spektar nalepnica i stikera raznih oblika ne treba zaboraviti i na klasične nalepnice široke namene i pravilnih oblika
 Kako raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim rasponom dimenzija kao i velikim izborom oblika, a ipak se odlučite za varijantu klasičnih, pravilnih nalepnica, i njih ćemo, kvalitetom štampe i izrade učiniti fenomenalnim.

Štampanje nalepnica vrši se u rolnama ili tabacima.
 Štampaju se na PVC foliji (za unutrašnju i spoljnu upotrebu). Ta vodootporna folija može da bude bela mat ili sjajna, providna mat ili sjajna, peskirna, zlatna, srebrna, muflon, reflektujuća ili takozvana one way vision. Kad je reč o sečenju, nudimo ravno, konturno i minijaturno sečenje, ili ne moramo da sečemo nalepnice uopšte. Kvalitetna izrada stikera je ono što će sačuvati originalni kvalitet i sjaj Vaše nalepnice.  

Kvalitet štampe pravilnih nalepnica je vrhunski, kao što je već napomenuto, a poruka da vodite računa o kvalitetu Vašem klijentu govori koliko ulažete u sebe i svoj marketing, poštujući time svoje korisnike. Ovako izrađenom nalepnicom dobra prodaja je zagarantovana.


nalepnice nepravilne


Štampa nepravilnih nalepnica podrazumeva izradu nalepnica u potpuno nepravilnom obliku, koji god zamislite.
Štampanje nalepnica vrši se u rolnama ili tabacima.
Štampaju se na PVC foliji (za unutrašnju i spoljnu upotrebu).Nakon štampe,rolna ili tabak se ubacuje u posebnu mašinu za isecanje slova i oblika i nakon toga izlazi gotov proizvod u obliku nalepnica koji ste želeli.Greška prilikom sečenja je oko 0,05mm.

Nalepnice su našle široku primenu pa tako štampamo i izrađujemo nalepnice za flaše za vino,kutije raznih proizvoda,za dekoraciju zidova i dr.