Id program

ID kartice ćemo susresti u svakoj sferi života. Na primer, gotovo svaka firma poseduje personalizovane plastične kartice, a one su prisutne takođe i na sportskim takmičenjima, raznim kongresima, seminarima...
 

KOJE SU VRSTE ID KARTICA?


Postoji nekoliko vrsta identifikacionih kartica, a mi ćemo navesti:
- ID kartice sa štipaljkom
- ID kartice sa kanapom
- ID kartice sa neštampanom trakom i metalnim karabinjerom. Ukoliko se želi štampanje traka, o tome ćete se posebno dogovoriti.


DIMENZIJE ID KARTICA


Postoje nekoliko osnovnih dimenzija ID kartica i to su:

- 65 x 95 mm;
- 70 x 105 mm;
- 86 x 54 mm;
- 80 x 111 mm;
- 111 x 154 milimetara.

Osnovna svrha postojanja ID kartica je u dobroj organizaciji i identifikaciji radnika vaše firme. Na primer, kartica dimenzija 86 x 54 mm može biti debljine 0,76 i 0,25 mm. Ukoliko vas zanima izgled same identifikacione kartice, reći ćemo da se one izrađuju u punom koloru i to obostrano. Sama štampa je zaštićena na poseban način, što podrazumeva da zaštitni sloj može biti sjajan ili mat. 


ID KARTICE – IZRADA


Sasvim je jasno da se ID kartice moraju personalizovati. To se radi na taj način što se svakoj kartici, pored logotipa vaše firme, dodaje ime i prezime zaposlenog, njegova slika, potpisna traka... Po potrebi, dodaje se i hologram, bar kod, serijski broj... 

 

Ako vas zanima materijal izrade, reći ćemo da se radi o kvalitetnim PVC materijalima, što samoj kartici omogućava dugotrajnost upotrebe.

ID KARTICE – ROKOVI IZRADE


Pretpostavimo da je u planu veoma važan događaj za koji su vam neophodne identifikacione kartice. Jasno je da želite da one budu odštampane i spremljene za upotrebu u što kraćem roku.
Dobra vest je da se uglavnom štampi ID kartica može pristupiti odmah.ID KARTICE – ISKUSTVA


Ko god je koristio identifikacione kartice, reći će vam da je organizacija i komunikacija između zaposlenih ili učesnika nekog događaja, veoma lagana i pojednostavljena. Bez ID kartica, savremeni život bi bio nezamisliv, zato iskoristite sve prednosti koje one nude.